Nieuwe kanalen, nieuwe software

 90 uur per week, 38 developers, 2.470 koffie, 18.900 hamburgers, 587 grijze haren? Nou ja, bijna dan... maar het resultaat mag er zeker zijn! ZoekertjesPlanet introduceert haar vernieuwde systeem waarmee u uw zoekertjes en producten nog beter kunt publiceren, beheren en analyseren op alle verkoopkanalen.

We willen onze klanten bedanken voor de samenwerking van afgelopen jaar! De kick-off van het nieuwe systeem vindt plaats op de E-commerce Xpo in Kortrijk Xpo op 6 & 7 November 2017. We ontmoeten u graag op onze stand voor een kop koffie en demonstratie.

Meer verkoopkanalen

Naast de vertrouwde gratis kanalen zijn er uitgebreide integraties met 2ehands.be, Marktplaats.nl, bol.com, eBay en Amazon. Alle relevante Belgische, Nederlandse en Duitse kanalen zijn beschikbaar.

Meer import mogelijkheden

Het automatisch importeren van producten is een stuk eenvoudiger! Gebruik een datafeed of plug-in van uw webwinkel software. Als u dat niet heeft, dan gebruiken we onze scraper service.

 

 Nieuwe tools

 

Het optimaliseren en analyseren van uw zoekertjes en verkopen is nu mogelijk via de datafeed manager en verschillende performance dashboards. Dat klinkt technisch, maar we hebben ervoor gezorgd dat zowel kleine als grote webshops het systeem probleemloos kunnen gebruiken. Daarnaast is onze service verder verhoogd waardoor u het instellen en optimaliseren gewoon aan ons kan overlaten.