Koppel Mijnwebwinkel om geautomatiseerd te adverteren

ZoekertjesPlanet heeft een plug-in voor Mijnwebwinkel waarmee u automatisch uw producten op internationale, betaalde en gratis verkoopkanalen kunt plaatsen. Maak een account aan, koppel eenvoudig uw Mijnwebwinkel webshop en maak gebruik van de gratis proefperiode. Bent u zelf niet technisch? No worries. Het support team doet gratis de set-up voor u. Zo kunt u focus houden op uw business.


Verkoop uw producten op alle grote verkoopkanalen

ZoekertjesPlanet is een gebruiksvriendelijke tool waarmee u producten vanuit uw Mijnwebwinkel webshop direct doorplaatst op alle grote verkoopkanalen in België, Nederland en Duitsland. Adverteer geautomatiseerd op grote kanalen als 2dehands.be, eBay.be, Google Shopping en bol.com of kies voor gratis marktplaatsen waaronder Tweedehands.net en Aanbod.be. Wilt u ook internationaal verkopen? Kies dan voor Marktplaats.nl, eBay.nl of bol.com in Nederland of Amazon.de in Duitsland.

ZoekertjesPlanet

ZoekertjesPlanet is voor alle Mijnwebwinkel webshophouders en marketeers die resultaatgericht willen verkopen. Plaats, beheer en analyseer uw producten op verschillende verkoopkanalen in één overzichtelijke tool. Bepaal eenvoudig welke producten u wilt plaatsen met de business rules. De behaalde resultaten vind u terug in het dashboard, maar zijn ook te downloaden als volledige rapportages. Met Cost Control geeft u nooit meer uit dan gepland en met de orderintegratie worden bestellingen en voorraden automatisch gekoppeld met uw Mijnwebwinkel omgeving.

  • Maak eenvoudig regels aan voor prijzen, voorraden en de advertentieopbouw
  • Check de resultaten in de uitgebreide performance dashboards
  • Stel vaste budgetten in per maand of per dag
  • Koppel uw voorraden en bestellingen met Mijnwebwinkel
  • Dé beste service inclusief gratis set-up


  • Mijnwebwinkel

    Sinds de oprichting van Mijnwebwinkel in 2005 is er één doel: iedereen voorzien van een eigen, succesvolle webwinkel. Inmiddels maken ruim 40.000 webwinkeliers gebruik van het webwinkelsysteem. Samen zijn zij goed voor meer dan 1.5 miljoen transacties per jaar.