Google Shopping logo | ZoekertjesPlanet

Google Shopping campagnes

Met de Google Ads Tool kunt u met dynamische advertentiegroepen eenvoudig producten filteren en Shopping-campagnes genereren. Met behulp van regels selecteert u producten voor een specifieke campagne. Ook kunt u negatieve zoekwoorden toevoegen om onnodige kosten te voorkomen.


Genereer, beheer en optimaliseer

Google Ads is een vak apart. De SEA tool van ZoekertjesPlanet maakt dit een stuk eenvoudiger én beter beheerbaar. Zo kunt u naast het automatisch creëren van campagnes, advertentiegroepen en advertenties ook uw cpc’s en bidmanagement beheren. De resultaten (kosten en omzet) worden weergegeven in een overzichtelijk dashboard. U hoeft dus niet meer in te loggen in uw Google account.

Google Ads self service tool
Heeft u verstand van Google Ads? Gebruik dan de tool zelf om uw campagnes te maken en beheren. De tool is beschikbaar vanaf het Uitgebreid Account.

Full Service campagnebeheer
Wilt u een geoptimaliseerde en rendabele campagne die door een pro wordt beheerd? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. ZoekertjesPlanet heeft een add-on dienstverlening, specifiek voor MKB Google Ads campagnes. Onze in-house SEA specialisten beheren uw campagne en zorgen ervoor dat u het meeste uit Google haalt. Deze service is beschikbaar vanaf het Compleet Account.

  • Volledig beheerd door een pro
  • Geoptimaliseerde campagne, sturend op uw doelen
  • Maandelijkse rapportage en contact met uw SEA specialist
  • MKB-vriendelijk tarief van € 150 per maand - fixed fee
  • 20% korting op uw Google ad spend via aangesloten CSS-partner