Bol.com (NL)

Bol.com (NL)

Zoekt u een goede integratie met bol.com Nederland? Bied eenvoudig uw aanbod en content volledig automatisch aan binnen uw bol verkopers account.

Meer over dit kanaal »
eBay.nl

eBay.nl

De wereldwijde eBay-community bestaat uit meer dan 100 miljoen gebruikers. In Nederland is eBay één van de grootste shopping kanalen.

Meer over dit kanaal »
Speurders.nl

Speurders.nl

Speurders.nl is de grootste, gratis vraag- en aanbodsite van Nederland, waar nieuwe en gebruikte producten en diensten verkocht kunnen worden.

Meer over dit kanaal »
Tweedehands.nl

Tweedehands.nl

Tweedehands.nl was de allereerste vraag- en aanbodsite in Nederland. Tweedehands.nl is gratis en onderdeel van de eBay classifieds group.

Aanbodpagina.nl

Aanbodpagina.nl

Aanbodpagina.nl is opgericht in 2001. Meer dan 1 miljoen verkopers hebben inmiddels gebruikt gemaakt van deze overzichtelijke marktplaats.

Aanbodnet.nl

Aanbodnet.nl

Aanbodnet.nl is een Nederlandse marktplaats waar je eenvoudig kunt verkopen. Helemaal gratis en volledig geautomatiseerd.

MarktPlaza.nl

MarktPlaza.nl

Plaats al je zoekertjes gratis op MarktPlaza.nl. Deze marktplaats heeft meer dan 1 miljoen geplaatste zakelijke en particuliere zoekertjes.

Marktnet.nl

Marktnet.nl

Marktnet.nl is een overzichtelijke vraag en aanbod site. De uitgangspunten van Marktnet zijn: makkelijk, snel, overzichtelijk en simpel.

Koopplein.nl

Koopplein.nl

De franchiseformule Koopplein.nl is een landelijk dekkend netwerk van 265 lokale Nederlandse handelsplaatsen op internet.

Beslist.nl

Beslist.nl

Op Beslist Nederland shoppen dagelijks meer dan een half miljoen consumenten in het assortiment van de ruim 10.000 aangesloten webshops.

Amazon.de

Amazon.de

Amazon.de is wat betreft online verkoop de absolute marktleider in Duitsland. Een must voor webshophouders die hun producten in Duitsland willen verkopen.

Meer over dit kanaal »
eBay.de

eBay.de

In Duitsland wordt eBay door 50% van de online shoppers gebruikt. Via het shop-in-shop principe kunnen derde partijen hier hun hele assortiment aanbieden.

Real.de

Real.de

Real.de is na Amazon en eBay de op drie na grootste Duitse online marktplaats. Shops kunnen hier hun producten gratis en ongelimiteerd plaatsen.

Rakuten.de

Rakuten.de

Rakuten, een marktplaats uit Japan, is hard aan het groeien en vertegenwoordigt in Duitsland alleen al meer dan 5.500 webshops.

Allyouneed.com

Allyouneed.com

Allyouneed, dé online marktplaats van DHL, is een sterk Duits verkoopkanaal voor je hele webshop assortiment. De eerste 12 maanden betaal je geen basis tarief!

Connexity.com

Connexity.com

Het Connexity netwerk geeft je toegang tot meer dan 3.000 publishers zoals Preisvergleich.de, Decido.de of Buycentral.de.

Ciao.de

Ciao.de

Ciao.de is onderdeel van de LeGuide group, dé Europese marktleider in shopping portalen. Bereik eenvoudig je potentiële klanten in Duitsland met Ciao.de!

LeGuide Group

LeGuide Group

Adverteer je producten eenvoudig via de LeGuide Group, een netwerk van bekende shoppingportalen zoals Ciao.de en vergelijkingssites zoals Shopwahl.de.

Billiger.de

Billiger.de

Billiger.de is al sinds 2006 TÜV-gecertificeerd en een belangrijke Duitse (prijs-) vergelijkingspagina met meer dan 300.000 dagelijkse bezoekers.

Twenga.de

Twenga.de

Het shopping portaal Twenga.de is dé e-commerce tool voor webshops in Duitsland. Met hulp van Twenga solutions kun je je zichtbaarheid en sales verhogen.

Guenstiger.de

Guenstiger.de

Guenstiger.de is een onafhankelijk Duits vergelijkingsportaal en werkt op basis van CPC. Guenstiger.de toont de goedkoopste productprijs altijd bovenaan.

Idealo.de

Idealo.de

Idealo.de is hét prijsvergelijkplatform in Duitsland en is TÜV-gecertificeerd. Met ZoekertjesPlanet kun je je producten eenvoudig op idealo.de plaatsen.

Ladenzeile.de

Ladenzeile.de

Ladenzeile.de is het perfecte Duitse verkoopkanaal voor webshops die gespecialiseerd zijn in kleding, meubels en lifestyle.

Kelkoo.de

Kelkoo.de

Kelkoo is een van de meest gebruikte Duitse prijsvergelijk- en shoppingportalen. Kelkoo heeft o.a. een samenwerking met Amazon, eBay en Otto.de.

Preisvergleich.de

Preisvergleich.de

Webshops kunnen hun producten eenvoudig op Preisvergleich.de plaatsen en verkopen. Preisvergleich.de is onderdeel van het Connexity netwerk.

Geizhals.de

Geizhals.de

De Duitse prijsvergelijker Geizhals.de is vooral interessant voor webshops die in de verkoop van hardware en consumenten-elektronica gespecialiseerd zijn.

Geizkragen.de

Geizkragen.de

Geizkragen.de is een populaire online prijsvergelijk community met meer dan 5 mln. maandelijkse bezoekers en wordt door de Duitse "Stiftung Warentest" aanbevolen.

Ricardo.ch

Ricardo.ch

Ricardo.ch is de grootste Zwitserse online marktplaats voor nieuwe en tweedehands producten en een must voor elke webshop die in Zwitserland actief wil zijn.