Marktplaats.nl

Marktplaats.nl

Met maandelijks bezoekers 7,3 miljoen unieke bezoekers is Marktplaats.nl de grootste en meest bekende vraag- en aanbodsite van Nederland.

Meer informatie »
Amazon.de

Amazon.de

Amazon.de is wat betreft online verkoop de absolute marktleider in Duitsland. Een must voor webshophouders die hun producten in Duitsland willen verkopen.

Meer informatie »
Beslist.be

Beslist.be

Beslist.be is de snelst groeiende en meest innovatieve vergelijkingssite van België. De website wordt dagelijks ruim 350.000 keer bezocht.

Meer informatie »
Beslist.nl

Beslist.nl

Op Beslist Nederland shoppen dagelijks meer dan een half miljoen consumenten in het assortiment van de ruim 10.000 aangesloten webshops.

Speurders.nl
Gratis kanaal

Speurders.nl

Speurders.nl is de grootste, gratis vraag- en aanbodsite van Nederland, waar nieuwe en gebruikte producten en diensten verkocht kunnen worden.

Meer informatie »
Tweedehands.nl
Gratis kanaal

Tweedehands.nl

Tweedehands.nl was de allereerste vraag- en aanbodsite in Nederland. Tweedehands.nl is gratis en onderdeel van de eBay classifieds group.

MarktPlaza.nl
Gratis kanaal

MarktPlaza.nl

Plaats al je zoekertjes gratis op MarktPlaza.nl. Deze marktplaats heeft meer dan 1 miljoen geplaatste zakelijke en particuliere zoekertjes.

Aanbodpagina.nl
Gratis kanaal

Aanbodpagina.nl

Aanbodpagina.nl is opgericht in 2001. Meer dan 1 miljoen verkopers hebben inmiddels gebruikt gemaakt van deze overzichtelijke marktplaats.

Marktnet.nl
Gratis kanaal

Marktnet.nl

Marktnet.nl is een overzichtelijke vraag en aanbod site. De uitgangspunten van Marktnet zijn: makkelijk, snel, overzichtelijk en simpel.

Koopplein.nl
Gratis kanaal

Koopplein.nl

De franchiseformule Koopplein.nl is een landelijk dekkend netwerk van 265 lokale Nederlandse handelsplaatsen op internet.

Rakuten.de

Rakuten.de

Rakuten, een marktplaats uit Japan, is hard aan het groeien en vertegenwoordigt in Duitsland alleen al meer dan 5.500 webshops.

Connexity.com

Connexity.com

Het Connexity netwerk geeft je toegang tot meer dan 3.000 publishers zoals Preisvergleich.de, Decido.de of Buycentral.de.

Ciao.de

Ciao.de

Ciao.de is onderdeel van de LeGuide group, dé Europese marktleider in shopping portalen. Bereik eenvoudig je potentiële klanten in Duitsland met Ciao.de!

LeGuide Group

LeGuide Group

Adverteer je producten eenvoudig via de LeGuide Group, een netwerk van bekende shoppingportalen zoals Ciao.de en vergelijkingssites zoals Shopwahl.de.

Billiger.de

Billiger.de

Billiger.de is al sinds 2006 TÜV-gecertificeerd en een belangrijke Duitse (prijs-) vergelijkingspagina met meer dan 300.000 dagelijkse bezoekers.

Guenstiger.de

Guenstiger.de

Guenstiger.de is een onafhankelijk Duits vergelijkingsportaal en werkt op basis van CPC. Guenstiger.de toont de goedkoopste productprijs altijd bovenaan.

Idealo.de

Idealo.de

Idealo.de is hét prijsvergelijkplatform in Duitsland en is TÜV-gecertificeerd. Met ZoekertjesPlanet kun je je producten eenvoudig op idealo.de plaatsen.

Ladenzeile.de

Ladenzeile.de

Ladenzeile.de is het perfecte Duitse verkoopkanaal voor webshops die gespecialiseerd zijn in kleding, meubels en lifestyle.

Preisvergleich.de

Preisvergleich.de

Webshops kunnen hun producten eenvoudig op Preisvergleich.de plaatsen en verkopen. Preisvergleich.de is onderdeel van het Connexity netwerk.

Geizhals.de

Geizhals.de

De Duitse prijsvergelijker Geizhals.de is vooral interessant voor webshops die in de verkoop van hardware en consumenten-elektronica gespecialiseerd zijn.

Geizkragen.de

Geizkragen.de

Geizkragen.de is een populaire online prijsvergelijk community met meer dan 5 mln. maandelijkse bezoekers en wordt door de Duitse "Stiftung Warentest" aanbevolen.

Ricardo.ch

Ricardo.ch

Ricardo.ch is de grootste Zwitserse online marktplaats voor nieuwe en tweedehands producten en een must voor elke webshop die in Zwitserland actief wil zijn.